especialitats valencianes
panquemaos, coques cristines, coques de panses y anous, orelletes y coques fines, coques de de llanda, escudellaes…
panquemaos, coques cristines, coques de panses y anous, orelletes y coques fines, coques de de llanda, escudellaes…
disfruta d’un gran desdejuni o berenar, ensaïmades, croissants, napolitanes, pans de llet, brioches…
també fem xulísims ‘muffins’ i ‘cupcakes’ però això sí, amb ‘original base of MADALENA’, (valencianes-segovianes-llet-bescuit-xoco-pinya- carabassa…)
descobreix la nostra gran varietat de tortades i pastissos per a donar-te un dolç capritx
Per a l’última de les celebracions del període nadalenc, res millor que donar colorit a les nostres taules amb el Roscon de Reis. Gaudeix d’aquesta dolça tradició, que encara que d’origen pagà (descobreix el seu origen en la nostra secció sabies que …), acompanya les nostres taules la vigília de la visita dels Reis Mags […]
Ha arribat Nadal!!! En estos dies tan assenyalats, no hi ha res com assentar-se en una gran taula rodejat dels teus en eixes inoblidables menjars i sopars nadalencs. I com no anem a allargar eixos bons moments amb la família endolcint els nostres paladars. Pastissets de moniato o carabassa, coca de cabell i pinyons, polvorons, […]
Un de Novembre. Ja està ací “Halloween” – Tots Sants!!! i en estes dates, a més de llepolies, caramels, carabasses que delecten als peques i que cada vegada més de moda ha introduït la tradició anglosajona i americana, continuem tenint en les nostres terres una arrelada tradició culinària que acompanyarà als més golosos en estos dies […]
Xics!!! ha arribat el dia de la nostra comunitat i ja teniu preparats els mocadors, fulards, fruitetes, tronaors i piuletes de massapà per a sorprendre a les vostres parelles, com marca la tradició en les nostres terres. Menys Sant Valentí i més ‘Sant Dionís’. El treball ha tingut recompensa. Han quedat xules eh!?
Per fí ha arribat el nostre dia!!!!! , el dia més important de la nostra població. Colorit, alegria, sentiment, aroma a alfàbega i a pólvora. Les reines indiscutibles de la gastronomia popular, les orelletes i coques fines, les primeres acompanyades amb rica mel, ambdós delecten veïns i visitants. Un menjar per al paladar que acompanyat […]
Estos dies festius podreu disfrutar de la gran varietat de dolços que ens aporta la rica gastronomia pascuera. Com no, en el vostre forn-pastisseria vos esperen els ‘panquemaos’, coques grosses, de panses i anous, coquets, rosegons, mantegades, mones variades de pasqua, … tots productes elaborats de forma artesanal amb les receptes d’antany com vos han […]