Els tradicionals roscons de reis

Per a l’última de les celebracions del període nadalenc, res millor que donar colorit a les nostres taules amb el Roscon de Reis. Gaudeix d’aquesta dolça tradició, que encara que d’origen pagà (descobreix el seu origen en la nostra secció sabies que …), acompanya les nostres taules la vigília de la visita dels Reis Mags d’Orient. Això sí cal coronar al rei de la festa i veure qui ho pagarà el proper any si li toca la fava.

Com tots els anys el nostre forn els fa de tantíssimes varietats i mides perquè tothom puga gaudir-ne. Els pots triar gegants, grans, mitjans, xicotets i fins i tot minis si ho vas a gaudir en parella. Des del tradicional de cabell i crema, només crema, només cabell fins a totes les varietats de trufa i nata. La seua decoració es realitza amb fruita confitada, ametlles, sucre, xocolata, i fins i tot personalitzats si ens ho demanes.

Assegura’t de no quedar-te sense ell, pots encarregar-lo i ho farem al teu gust.

Feliços Reis !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *